foto

Lucas van den Eynde

  • nar. 23.2.1959 (60 let)
    Lier, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bastaard
Nestřílejte!
Sinterklaas en de Wakkere Nachten
2016 Achter de wolken
2015 Ay Ramon!
2014 W. - Witse de film
2011 Groenten uit Balen
2010 Frits en Freddy
2009 Suske en Wiske: De Texas rakkers
The Over the Hill Band
2003 Feest! 50 jaar televisie (TV film)
Terč: Zabiják
2002 Un honnête commerçant
2001 De verlossing
1996 Marie Antoinette is niet dood
1993 Ad Fundum
Le Septième ciel
1991 Yuppies
1989 Landhuis, Het (TV film)
1988 Zonderlinge zielen (TV film)
1985 Wildschut

TV seriály

2018 Unité 42 (TV seriál)
The Team (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Callboys (TV seriál)
Randy is de neef (S01E03)
2015 Professor T. (TV seriál)
Spitsbroers (TV seriál)
2014 Albert II (TV seriál)
2013 De Ridder (TV seriál)
2012 Salamandr (TV seriál)
2010 Anneliezen (TV seriál)
Duts (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
Van Vlees en Bloed (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2005 Kavijaks, De (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2004 Aspe (TV seriál)
Eiland, Het (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Kongo (TV seriál)
Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
Kulderzipken (TV seriál)
Les Steenfort, maîtres de l'orge (TV seriál)
1991 Bossen van Vlaanderen, De (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky