foto

Oke Stielow

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Tatort - Querschläger (TV film)

TV seriály

2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Mord mit Ansage (S07E16)
Wohnung mit Aussicht (S07E11)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Das Recht zu leben (S07E09)
Liebe steckt an (S06E15)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Tiefe Wunden (S06E08)
Zerbrochenes Glas (S06E07)
Ganz neu anfangen (S05E17)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Feuerstühle (S05E08)
Linke Gerade (S05E02)
Laura (S04E17)
2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Seitenwechsel (S04E05)
Verfluchte Leidenschaft (S04E03)
2005 SOKO Wismar (TV seriál)
Brautvater (S03E13)
Der Zinker (S03E09)
Wikingergold (S03E08)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Gefährliche Liebschaften (S02E04)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky