foto

Terry Marcel

  • nar. 10.6.1942 (78 let)
    Oxford, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 Last Seduction II, The
1991 Bejewelled (TV film)
1987 Jana a zapomenuté město
1985 The Ferret (TV film)
1983 Vězni ztraceného vesmíru (TV film)
1980 Hawk mstitel
There Goes the Bride

TV seriály

2000 Temný rytíř (TV seriál)
1997 Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Trenér (TV seriál)
1990 Castle of Adventure, The (TV seriál)
Making News (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Vězni ztraceného vesmíru (TV film)
1980 Hawk mstitel
There Goes the Bride
1979 Zůstaň na snídani

TV seriály

2000 Temný rytíř (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1977 Prey

TV seriály

2000 Temný rytíř (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky