foto

Anatolij Bober

  • nar. 4.11.1961 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zlaja šutka (TV film)
2015 Moděl sčastlivoj žizni (TV film)

TV seriály

2018 Gurzuf (TV seriál)
2017 Ikra (TV seriál)
Sezon ljubvi (TV seriál)
2016 Moja ljubimaja svekrov (TV seriál)
Nauči meňa žiť (TV seriál)
Tri korolevy (TV seriál)
2015 Žizněnnyje obstojatělsva (TV seriál)
2014 Getěry majora Sokolova (TV seriál)
Raskaljonnyj perimetr (TV seriál)
Tam, kdě ty (TV seriál)
2013 Karina krasnaja (TV seriál)
Ženich (TV seriál)
2012 Moja bolšaja semja (TV seriál)
Vojennyj gospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky