foto

Tóru Abe

  • nar. 28.3.1917
    Fukuoka, Japonsko
  • zem. 18.7.1993 (76 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Zápas nad propastí
1980 Zajatec japonských ostrovů (TV film)
1979 Jomigaeru kinró
Truck jaró: Furusato to kjúbin
Yashagaike
1978 Tarao Bannai
Tono Eidžiró no Mito Kómon
1977 Opuštěná dívka Orin
1976 Bórjoku kjóšicu
Kobra - smrt manekýnky
Á!! Hana no óendan
1975 Mamuši to aodaišó
Nihon bórjoku rettó: Keihanšin koroši no gundan
1974 Shura-yuki-hime: Urami Renga
Sukeban: Tamatsuki asobi
1973 Blossom and the Sword, The
Hidžó gakuen waru
Jasagure anegoden: Sókacu rinči
Kókósei burai hikae: Kandžirú Muramasa
The gokiburi
1972 Ero shogun to nijuichi nin no aisho
Mušukunin Mikogami no Džókiči: Kiba wa hikisaita
Sukeban guerilla
1971 Bórjokudan: Norikomi
Gokuaku bozu - Nomu utsu kau
Jakuza deka: Kjófu no dokugasu
Shin Zatôichi: Yabure! Tojin-ken
Sukeban burúsu: Mesubači no gjakušú
Tóseinin: inoči no suteba
1970 Ezo jakata no kettó
Gekidó no šówaši 'Gunbacu'
Hibotan bakuto: Oryjú sandžó
Kaidan nobori rjú
Nippon iči no jakuza otoko
Nippon saidai no kaojaku
Tora! Tora! Tora!
Šin Kjódai džingi
1969 Bakuto hjakunin: Ninkjódó
Bakutó hjakunin
Daimon: Otoko de šinitai
Furyo bancho okuri ookami
Jakuza hidžóši: Keimušo kjódai
Jóen dokufuden: Okacu kjódžó tabi
Mekura no Oiči: Džigoku hada
Nobori rjú tekka hada
Onna shikaku manji
Tarekomi
Šógai kjókacu: Zenka džúsanban
1968 Jokogamijaburi no zenkamono
Kiri ni musebu yoru
Nemuri Kjóširó: Onna džigoku
Nihiki no yojimbo
Nihon jokyo-den: tekka geisha
Rengo kantai širei čókan: Jamamoto Isoroku
Senkecu no toba
Zoku otoshimae
1967 Abaširi Bangaiči: Ketto reika sandžúdo
Akuma kara no kunšó
Hanafuda tósei
Hatoba no taka
Heitai yakuza nagurikomi
Kettó
Kjókaku no okite
Kyôdai jingi: Kantô aniki-bun
Namida gawa
Nihon ankokuši: Či ko kósó
Taikecu
Wakaojabun o kese
Čičibu suikoden: Kage o kiru ken
Šičinin no jadžú
1966 Honó to okite
Kjódai džingi
Nihon ankokugai
1965 Abashiri Bangaichi: Bokyo-hen
Abaširi Bangaiči
Ai šinagara no wakare
Gjangu čódžó sakusen
Kaojaku
Meidži kjókjakuden: Sandaime šumei
Urakaidan
1964 Aku no monšó
Ankokugai odori
Dai satsujin
Džigoku meirei
Gokinzó jaburi
Narazumono
Nindžagari
Tókjó gjangu tai Honkon gjangu
Šin Otoko no monšó: Dokjó ičiban
1963 Ankokugai no kaojaku: Džúičinin no gjangu
Džúičinin no gang
Gakuen hiroba
Gjangu čúšingura
Hatoba no tobakuši
Jakuza no kunšó
Kantó mušuku
Ore no senaka ni hi ga ataru
Tokubetsu kidô sôsatai
Tokubetsu kidô sôsatai: Tokyo eki ni harikome
Tora no ko sakusen
Zatóiči kjódžó tabi
わたしを深く埋めて
1962 Aniki
Ankoku-gai saigo no hi
Bitva o Okinawu
Hitori tabi
Karamiai
Kiri no joru no otoko
Minamoto Kuró Jošicune
Onna wa jogiri ni nureteiru
Utau abarenbó
Wakakute warukute sugoi koicura
Wataridori kokjó e kaeru
1961 Cuma ari ko ari tomo arite
Daišinrin ni mukatte tacu
Džigoku ni makka na hana ga saku
Ginzakko monogatari
Gonin no tocugeki tai
Higashi kara kita otoko
Hjakuman doru o tatakidase
Kanašiki 60 sai
Kendžú jokočó
Nuregami botan
Ore no či ga sawagu
Rokudenaši jaró
Taijó, umi o someru toki
Óabare madorosu jaró
1960 'Džúsangó taihisen' jori: Sono gosóša o nerae
Arashi o yobu gakudan
Ašita hareru ka
Fuefukigawa
Gambare! Bangaku
Kenkataró
Tacumaki kozó
Tarao Bannai: Nanacu no kao no otoko da ze
Širanui kengjó
1959 Ginza senpúdži: Kuromaku wa dare da
Gunšú no naka no taijó
Hatoba no muhómono
Kendžú 0 gó
Lidský úděl 1.: Čistá láska
Muhógai no jaródomo
Nirendžú no tecu
Onna o wasurero
Ore wa čósen suru
Seišun banka
Tókjó no kodoku
1958 Ama no ganšó
Ankokugai no bidžo
Džigoku no wana
Fumihazušita haru
Fúfu hjakkei
Joru no kiba
Kurenai no cubasa
Unga
1957 Bouřlivák
Džúnanasai no teikó
Ikeda Daisuke torimonočó: Čizome no širaja
Kodoku no hito
Otenba sannin šimai: Odoru taijó
Radžo to kendžú
Ukikusa no jado
Umi no jaródomo
Wataši wa zenkamono de aru
Waši to taka
1956 Gin šindžú
Hi no tori
Okinawa no tami
Waka no hanamonogatari: Dohjó no oni
Ši no džúdžiro
1955 Chibusa yo eien nare
Ginza 24 čó
Hajabuki no maó
Migawari monzó: Džigoku jašiki
Mittsu no kao
Rikidózan monogatari: Dotó no otoko
Zoku Keisacu nikki
Óoka seidan: Hitohada kómori
少年死刑囚
1954 Hanran
Kuroi šio
Nihon jaburezu
1953 Hana no šógai
Onna to iu širo - Juko no maki
Onna to iu širo - Mari no maki
Příběh z Tokia
Senkan Jamato
Zanpamisaki no kettó
1952 Jóki na wataridori
Nami
1951 Tora no kiba
1950 Bara gassen
Bórjoku no mači
Pen icuwarazu, bórjoku no mači
1949 Hana mo araši mo
1948 Idainaru X
Šózó
1947 Zo o kutta renchu
Šinja no šičó
1946 Džinsei gačó
Jurusareta ičija
Kigeki wa owari ne
1944 Kanko no mači

TV seriály

1980 Keiši-K (TV seriál)
Šogun (TV seriál)
1977 Akai kizuna (TV seriál)
Water Margin, The (TV seriál)
1962 Takasebune (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace