foto

Kobe Van Steenberghe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Torpédo U235
Yummy
2018 Gangsta
2016 Naruby
2015 Black
2014 Image
Jezírko
2012 Baghdad Messi
2011 Země hrdinů

Dokumentární

2014 De Applausman
What About Eric?
2013 The Circle

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Torpédo U235

Dokumentární

2014 De Applausman

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Gangsta

TV seriály

2008 Pohřešovaní (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Gangsta

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Pohřešovaní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky