foto

Kobe Van Steenberghe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Torpedo
Yummy
2018 Gangsta
2016 Naruby
2015 Black
2014 Image
Jezírko
2012 Baghdad Messi
2011 Země hrdinů

Dokumentární

2014 De Applausman
What About Eric?
2013 The Circle

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Gangsta

TV seriály

2008 Pohřešovaní (TV seriál)

Herecká filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Gangsta

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Torpedo

Dokumentární

2014 De Applausman

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Pohřešovaní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky