foto

Ciarán Tanham

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Midday Demons
Penance
2014 Stíny starého paláce
2013 Jack Taylor: Shot Down (TV film)
2011 A Kiss for Jed Wood
2010 Gift of the Magi (TV film)
Three Wise Women (TV film)
2007 Northangerské opatství (TV film)
2005 Silver Lining
2004 RoseBud
2003 Bloom
Návrat (TV film)
2002 Bobbie's Girl (TV film)
2000 Borstal Boy
1999 The Case of Majella McGinty
1997 Bolt

TV seriály

2020 Fotografie zemřelých (TV seriál)
2015 Red Rock (TV seriál)
2010 Love/Hate (TV seriál)
2009 Mattie (TV seriál)
2008 Raw (TV seriál)
Whistleblower (TV seriál)
2004 Feather Boy (TV seriál)
2002 Any Time Now (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret a přístav v mlze (E20)

Dokumentární

2010 Horses
2005 Coast (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Red Rock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky