foto

Priscilla Garcia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Mojado Power
1975 How Come Nobody's on Our Side?
1974 Healers, The (TV film)
1973 Charley Varrick
Once Upon a Scoundrel
1972 Cancel My Reservation
Stepmother, The
1969 Backtrack! - a.z.
1957 Nezapomenutelná láska

TV seriály

1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Dusty's Trail (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
Hall of Mirrors (S01E07)
1971 Nichols (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1957 Tales of Wells Fargo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky