foto

Juan Echanove

  • nar. 1.4.1961 (58 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Oro
Te esperaré
2009 Historia criminal, Una
2007 Quiéreme
Toreador
2006 Kapitán Alatriste
Vítej doma
2005 Zemřít v San Hilariu
2003 Desítka na zádech (TV film)
Elefante del rey, El
Juego de Arcibel, El
Trileros
Tři králové
2002 250 bocadillos de mortadela
Max Aub (TV film)
Tangos volés
2001 Žádné boží zprávy
2000 Adiós con el corazón
Jara
1998 Los años bárbaros
Paměti padlého anděla
1997 Siempre hay un camino a la derecha
Sus ojos se cerraron y el mundo sigue andando
1995 Casa en las afueras, Una
Květ mého tajemství
Suspiros de España
1994 Historias de la puta mili
Mujer de tu vida 2: La mujer cualquiera, La (TV film)
1993 Madregilda
Mi hermano del alma
1992 Orchestr klub Virginia
Zabít Elizabeth
1991 Noche más larga, La
1990 A Solas contigo
Mujer de tu vida: La mujer infiel, La (TV film)
Rateta, rateta
Yo soy ésa
1989 Bajarse al moro
Palomin útěk
1988 Miss Caribe
No hagas planes con Marga
Viento de cólera
1987 Divinas palabras
1986 Adiós pequeña
Tiempo de silencio
1985 Huella del crimen: El caso del cadáver descuartizado, La (TV film)
La hora bruja
1984 La noche más hermosa
Případ Almeria

TV seriály

2017 Zóna (TV seriál)
El último lobo (E08)
Pérdida accidental de refrigerante (E07)
El mal necesario (E06)
další epizody (4)
2008 U.C.O. (TV seriál)
2003 Vida de Rita, La (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
1999 Camino de Santiago (TV seriál)
Famosos y familia (TV seriál)
1998 Pin plus (TV seriál)
1996 Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1994 Hermanos de leche (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
1989 Mundo de Juan Lobón, El (TV seriál)
1987 Visperas (TV seriál)
1986 Turno de oficio (TV seriál)

Dokumentární

2010 Un país para comérselo (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1996 Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)

Dokumentární

2010 Un país para comérselo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace