foto

Style of Eye

  • nar. 29.8.1979 (41 let)
    Vallentuna, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Host

TV pořady

2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2019 Galantis & Dolly Parton feat. Mr. Probz - Faith (hudební videoklip)
2016 Galantis & Hook N Sling - Love On Me (hudební videoklip)
Galantis - No Money (hudební videoklip)
2015 Galantis - Peanut Butter Jelly (hudební videoklip)
Galantis - Runaway (U & I) (hudební videoklip)
Hilary Duff - Sparks (hudební videoklip)
Hilary Duff - Sparks (Fan Demanded Version) (hudební videoklip)
2013 Galantis - Smile (hudební videoklip)
2012 Charli XCX feat. Icona Pop - I Love It (hudební videoklip)
2009 Britney Spears: Radar (hudební videoklip)
2007 Britney Spears: Piece of Me (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Hudební videoklipy

2019 Galantis & Dolly Parton feat. Mr. Probz - Faith (hudební videoklip)
2016 Galantis & Hook N Sling - Love On Me (hudební videoklip)
Galantis - No Money (hudební videoklip)
2015 Galantis - Peanut Butter Jelly (hudební videoklip)
Galantis - Runaway (U & I) (hudební videoklip)
2013 Galantis - Smile (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky