foto

Hiroši Šinagawa

  • nar. 26.4.1972 (48 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2015 Z Island
2014 Sanbun no ichi
2011 Manzai gyangu
2009 Doroppu
2003 Kantoku kansen

TV seriály

2020 Isekai izakaja Nobu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Z Island
2014 Sanbun no ichi
2011 Manzai gyangu

TV seriály

2020 Isekai izakaja Nobu (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2011 Manzai gyangu - kniha

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky