foto

Brian Carpenter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Suprhrdina
Yesterday Was a Lie
2007 Božský Evan
2004 Able Edwards
2002 The Last Place on Earth
Údolí stínů
1998 Jdi za hlasem srdce
1994 Roswell (TV film)
1993 Noc uprchlíků (TV film)
1992 Her Final Fury: Betty Broderick, the Last Chapter (TV film)

TV seriály

2020 Angelyne (TV seriál)
2015 Other Space (TV seriál)
2011 Jessie (TV seriál)
New York, New Nanny (S01E01)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Láska mezi rozvalinami (S03E02)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Miluji Woodcockovy (S01E18)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Spalovač tuku (S03E15)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vzpomínky 1/2 (S02E23)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2003 The Mullets (TV seriál)
2001 Advokáti (TV seriál)
An Early Frost (S05E11)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Zemřít krásná (S02E18)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Neptej se, neříkej to (S09E04)
1997 Babylon 5 (TV seriál)
Atonement (S04E09)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Day of the Rope (S03E14)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Last One Out, Get the Lights (S02E23)
Fresh Prince (TV seriál)
Já, Klaunius (S06E13)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Food Chains (S01E03)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Washingtonská aféra II (S03E08)
Washingtonská aféra I (S03E07)
1990 Perfect Strangers (TV seriál)
The Breakup (S06E03)
1988 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda za zrcadlem (S04E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky