foto

Tze Chun

  • nar. Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Mrazivá noc přichází

TV seriály

2019 Gotham (TV seriál)
They Did What? (S05E11)
Ace Chemicals (S05E07)
Penguin, Our Hero (S05E03)
2018 Gotham (TV seriál)
A Beautiful Darkness (S04E13)
2017 Gotham (TV seriál)
The Blade's Path (S04E05)
2016 Gotham (TV seriál)
Mad City: Time Bomb (S03E10)
Mad City: Blood Rush (S03E08)
Mad City: Red Queen (S03E07)
další epizody (7)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Naše hniloba (S05E16)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Zlomené srdce (S05E10)
Medvěd a luk (S05E06)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky