foto

Jessica Amlee

  • nar. 17.7.1994 (25 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vikes
2016 Posedlost rudou
2015 Kidnapped: The Hannah Anderson Story
2010 Vánoce na ranči Heartland (TV film)
2009 Život naplno (TV film)
2008 Left Coast (TV film)
2007 Juliana and the Medicine Fish
Tajemství rodu Locků
2006 Absolutní nula (TV film)
Yellowstone v plamenech (TV film)
2005 Barbie a kouzlo Pegasu
Eva a rok ohnivého koně
2004 Milostné zločiny Gillian Guessové
Roztomilý mazlíček
Supersmradi - Malí Géniové 2
2003 Můj život beze mne
2002 Oni přicházejí

TV seriály

2019 Welcome To Daisyland (TV seriál)
2018 Greenhouse Academy (TV seriál)
Home (S02E12)
Bad Decisions (S02E11)
Kyle (S02E10)
další epizody (12)
2017 Greenhouse Academy (TV seriál)
L.D.R. (S01E12)
Great Scott (S01E11)
Guilt-Free Cupcakes (S01E10)
další epizody (12)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Konec dětství (S01E05)
The Collector (TV seriál)
2002 Glory Days (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Pod kůží (S01E08)
2000 Andromeda (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace