foto

Jessica Amlee

  • nar. 17.7.1994 (26 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vikes
2016 Posedlost rudou
2015 Kidnapped: The Hannah Anderson Story
2010 Vánoce na ranči Heartland (TV film)
2009 Život naplno (TV film)
2008 Left Coast (TV film)
2007 Juliana and the Medicine Fish
Tajemství rodu Locků
2006 Absolutní nula (TV film)
Yellowstone v plamenech (TV film)
2005 Barbie a kouzlo Pegasu
Eva a rok ohnivého koně
2004 Milostné zločiny Gillian Guessové
Roztomilý mazlíček
Supersmradi - Malí Géniové 2
2003 Můj život beze mne
2002 Oni přicházejí

TV seriály

2019 For All Mankind (TV seriál)
He Built The Saturn V (S01E02)
Welcome To Daisyland (TV seriál)
Greenhouse Academy (TV seriál)
Pípání (S03E08)
2018 Greenhouse Academy (TV seriál)
Návrat domů (S02E12)
Špatná rozhodnutí (S02E11)
Kyle (S02E10)
další epizody (12)
2017 Greenhouse Academy (TV seriál)
Vztah na dálku (S01E12)
U všech Skotů (S01E11)
Košíčky bez pocitu viny (S01E10)
další epizody (12)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2005 Mrtvá zóna (TV seriál)
Double Vision (S04E03)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Konec dětství (S01E05)
The Collector (TV seriál)
2003 Jeremiah (TV seriál)
Interregnum: Part 2 (S02E15)
Interregnum: Part 1 (S02E14)
Mrtvá zóna (TV seriál)
The Man Who Never Was (S02E09)
Zóna soumraku (TV seriál)
Hypochondr (E34)
2002 Glory Days (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
Things Left Unsaid: Part 1 (S01E19)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Pod kůží (S01E08)
Černý anděl (TV seriál)
Gill Girl (S02E08)
Krajní meze (TV seriál)
Čas od času (S07E15)
2000 Andromeda (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)