foto

Ian Niles

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Strach o dceru (TV film)
Temné hlubiny
2017 Future '38
Pitching Tents
Zločin na palubě
2016 Arlo: The Burping Pig

TV seriály

2013 My Dirty Little Secret (TV seriál)

Dokumentární

2015 Prokletý dům (TV seriál)
2012 Opovrhovaní: zločiny z vášně (TV seriál)
Smrtící aféry (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 A Daughter's Plan To Kill (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2019 A Daughter's Plan To Kill (TV film)

Host

TV pořady

2010 Koho jsem si to jen vzal? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky