foto

José María Monje

  • nar. 22.3.1967 (52 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sólo se vive una vez
2014 Los Nadies
2001 Visita (TV film)
Zvěrstvo
2000 Chicos ricos
1997 Inex, la sombra de la verdad (TV film)
Pozústatky ráje
1996 Carlos Monzón, el segundo juicio
1986 Noche de los lápices, La
1983 Arreglo, El
1982 Un tal Servando Gómez (TV film)

TV seriály

2017 Heidi, bienvenida a casa (TV seriál)
2011 Únicos, Los (TV seriál)
2009 Consentidos (TV seriál)
Enséñame a vivir (TV seriál)
2008 Por amor a vos (TV seriál)
2007 Hombre que volvió de la muerte, El (TV seriál)
2006 Collar de esmeraldas (TV seriál)
2005 Amor en custodia (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
2004 Epitafy (TV seriál)
Proviněni láskou (TV seriál)
2003 Hospital público (TV seriál)
2002 Darované srdce (TV seriál)
Kachorra (TV seriál)
Pokoušení (TV seriál)
Simuladores, Los (TV seriál)
2001 Médicos (de hoy) 2, Los (TV seriál)
PH (TV seriál)
2000 Buscas de siempre, Los (TV seriál)
Médicos (de hoy), Los (TV seriál)
Tiempofinal (TV seriál)
1999 Mamitas (TV seriál)
1998 Te quiero, te quiero (TV seriál)
1996 90-60-90 modelos (TV seriál)
Verdad consecuencia (TV seriál)
1995 La Hermana mayor (TV seriál)
1994 Poliladron (TV seriál)
Sin condena (TV seriál)
1993 Dos al toque (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
Grande Pá! (TV seriál)
1989 Así son los míos (TV seriál)
Hola Crisis (TV seriál)
Las comedias de Darío Vittori (TV seriál)
1987 Tiempo cumplido (TV seriál)
1983 Señorita maestra (TV seriál)
1982 Pelito (TV seriál)
1968 El mundo del espectáculo (TV seriál)
1965 Su comedia favorita (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky