foto

Michael Casey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2009 Cherrybomb
2007 Legenda o mém synovi (TV film)
2006 Hříšné město
2004 Mrtvolka
1998 Baby Doll

TV seriály

2020 Koruna (TV seriál)
Osobní strážce (S04E01)
2019 Koruna (TV seriál)
Cri de Coeur (S03E10)
Zápletka (S03E09)
Rozkolísaný člověk (S03E08)
další epizody (8)
2017 Koruna (TV seriál)
Loutky (S02E05)
2016 Koruna (TV seriál)
Gloriana (S01E10)
Pýcha a radost (S01E08)
2013 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2011 Zen (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2009 Father & Son (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky