foto

Kristian Kiehling

  • nar. 17.9.1976 (42 let)
    Holstebro, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Kristian-Erik Kiehling
    c/o Agentur Drews
    Schillerstrasse 7
    10625 Berlin

Herecká filmografie

Filmy

2016 Das Traumschiff – Palau
2011 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Kroatien (TV film)
Následuj svůj sen
2010 Loď snů - Indiánské léto (TV film)
Probuzená vášeň (TV film)
2009 Rampelník (TV film)
2008 Atentát na papeže (TV film)
Hotel snů: Čína (TV film)
Nová Země
Nářek mé matky
2007 Chci to!
Speed Dating
Zu schön für mich (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Tod im Ballhaus (TV film)
2005 90 dní bez sexu (TV film)
Loď snů - Burma / Myanmar (TV film)
Nad oblaky (TV film)
Tsunami (TV film)
2004 Sladký život na Ibize
Zběsilá jízda
2003 Der Preis der Wahrheit (TV film)
Kámoši, holky a prachy (TV film)
Perfektní život (TV film)
1997 Buddies - Leben auf der Überholspur (TV film)
Eine Herzensangelegenheit (TV film)

TV seriály

2012 Atlılar (TV seriál)
2009 All the Small Things (TV seriál)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace