foto

Gary Grimes

  • nar. 2.6.1955 (63 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Concrete Angels
1976 Gus
1974 Spikesova banda
1973 Cahill, U. S. marshal
Class of '44
1972 Culpepperovi hoši
1971 Léto roku 1942

TV seriály

1990 Piglet Files, The (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1976 Once an Eagle (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 The Brady Bunch (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

2007 100 Years of John Wayne (TV film) - a.z.

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace