foto

Kap-soo Han

  • nar. 1.7.1968 (51 let)
    Okres Geochang, provincie Jižní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eorin euiroiin
2018 Goonghab
2014 Tajja : shinui son

TV seriály

2019 Jeoseutiseu (TV seriál)
2018 Mubeob byeonhosa (TV seriál)
2017 Boiseu (TV seriál)
Jeonsaenge wensudeul (TV seriál)
Leumeobsneunyeoja (TV seriál)
Maenmomui sobanggwan (TV seriál)
2016 Booleola mipoonga (TV seriál)
Gyeolhongyeyag (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky