foto

Dam-soo Shin

  • nar. 7.5.1976 (43 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Geudae ireumeun jangmi
2017 Taxikář ze Soulu
2015 Missing : sarajin yeoja
2008 Geunyeodeurui bang

TV seriály

2019 Akmaga neoui ireumeul bureul ddae (TV seriál)
Dakteo tamjeong (TV seriál)
Yeolhyeolsaje (TV seriál)
2018 Boksooga dolawadda (TV seriál)
Eurachacha waikiki (TV seriál)
Mubeob byeonhosa (TV seriál)
Naeui ajeossi (TV seriál)
2017 Myeongbulheojeon (TV seriál)
Sseokeul (TV seriál)
2014 Omangwa pyungyeon (TV seriál)
2010 Rodeu neombeowon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky