foto

Socorro Miranda

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Niñas Mal
2001 Cara prestada
1994 Novia que te vea
1991 De que color son tus ojos verdes?
1989 Marcado por el odio
Sola y tranquila

TV seriály

2018 El Secreto de Selena (TV seriál)
2007 Cambio de vida (TV seriál)
2001 Lo que callamos las mujeres (TV seriál)
1998 Perla (TV seriál)
1996 Cuentos para solitarios (TV seriál)
1986 Hora Marcada (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky