foto

Marija Sandler

  • nar. 12.7.1986 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vysoko nad strachom (TV film)
2009 Priděl angela

TV seriály

2019 Lichač (TV seriál)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Noč polna užinov (S02E29)
2015 Takaja rabota (TV seriál)
Otšelnik (S01E31)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
2013 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zapach vanili (S13E07)
2012 Chvost (TV seriál)
Udary suďby (E32)
Kulinar (TV seriál)
Opasnyj priisk (S01E07)
2011 Mentovskije vojny (TV seriál)
Russkaja ruletka (S06E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky