foto

Cristina Raines

  • nar. 28.2.1952 (67 let)
    Manila, Filipíny

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Severní pobřeží
1985 Generation (TV film)
Streets of Justice (TV film)
1984 Real Life
The Return of Marcus Welby, M.D. (TV film)
1983 Noční děsy
1981 Nashville Grab (TV film)
1980 Dotek lásky
Flamingo Road (TV film)
Silver Dream Racer
1979 Child Stealer, The (TV film)
Tenth Month, The (TV film)
1977 Sentinel
Soupeři
1975 Nashville
Ruská ruleta
1973 Hex
Stacey
Sunshine (TV film)

TV seriály

1990 Dvanáctý kanál (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1988 The Highwayman (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Quo vadis (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Namaluj mi vraždu (S01E15)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Masquerade (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Loose Change (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 Doctors' Hospital (TV seriál)
Family Holvak, The (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)

Dokumentární

2010 Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace