foto

Sven Garrett

  • nar. 2.6.1973 (46 let)
    Hannover, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dances with Werewolves
2007 Final Engagement
2004 Murder-Set-Pieces
2003 A Miami Tail

TV seriály

2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a rozchod (S02E03)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace