foto

Pavla Charvátová

  • nar. 17.4.1974 (43 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Bestiář
2001 Sen (studentský film)

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Beáta (S01E04)
1996 Draculův švagr (TV seriál)

TV pořady

1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Televizní noviny (TV pořad)
1993 Dobré ráno (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace