foto

André Lacoste

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 L'affaire Dumont
2009 Impasse
Šťastný člověk
2008 Dans une galaxie près de chez vous 2
2005 Saints-Martyrs-des-Damnés
Trudeau II: Maverick in the Making (TV film)
2004 Espérance, L'
Monica la mitraille
Zloděj životů
2002 Léčka
2000 Hochelaga
Varianova válka (TV film)
1997 La conciergerie
1994 Louis 19, le roi des ondes
Vie d'un héros, La
1993 Metusalem
1992 La bastringue Madame Bolduc
1991 Assassin jouait du trombone, L'
Nelligan
1990 Marché du couple, Le
1988 Coeur de nylon
1985 Anežka boží

TV seriály

2019 Alerte Amber (TV seriál)
Discussions avec mes parents (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2015 Marche à l'ombre (TV seriál)
2010 Mauvais Karma (TV seriál)
2007 Boys, Les (TV seriál)
2006 Les Bougon : c'est aussi ça la vie (TV seriál)
La Passion (S03E12)
Jack Assurance (S03E10)
Bougon en gros (S03E03)
další epizody (4)
2005 Les Bougon : c'est aussi ça la vie (TV seriál)
Tout ça pour ça (S02E24)
Chien et chat (S02E19)
Vie de rêve (S02E18)
další epizody (10)
2004 Les Bougon : c'est aussi ça la vie (TV seriál)
Crapuleux destin (S01E10)
Bougon vulnérables (S01E05)
Citoyen du monde (S01E04)
další epizody (6)
2003 3 x rien (TV seriál)
2002 Bunker, le cirque (TV seriál)
2000 Willie (TV seriál)
1997 Lassie (TV seriál)
Lobby (TV seriál)
1995 Scoop IV (TV seriál)
1994 Scoop III (TV seriál)
1993 Blanche (TV seriál)
Grands procès, Les (TV seriál)
1992 Bombardier (TV seriál)
Intrépides, Les (TV seriál)
1990 Watatatow (TV seriál)
1988 Lance et compte II (TV seriál)
1986 Lance et compte (TV seriál)
1984 Un amour de quartier (TV seriál)
1978 Race de monde (TV seriál)
1977 Le pont (TV seriál)
1976 Quinze ans plus tard (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky