foto

Pavel Dumbrovský

  • nar. 24.1.1958 (60 let)
    Opava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Moderátor Pavel Dumbrovský začínal svou mediální kariéru ve veřejnoprávní České televizi kdy v první polovině 90. let moderoval publicistický pořad „21" a zpravodajské Televizní noviny. Po té přešel do konkurenční a komerční TV Nova, kde se objevil v pořadech Čtveráci, Volejte Novu, Víkend. Proslavil se však především jako moderátor televizních novin na Nově, kde se začal objevoval od roku 2006 a kde se jeho kolegyní stala Michaela Ochotská.

Suit "Paity" Up! As long as I've got m

Herecká filmografie

TV seriály

1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)

TV pořady

2009 Anno 2008 - 15 let TV Nova (TV pořad)
2005 Víkend (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
1999 Čtveráci (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
1994 Televizní noviny (TV pořad)
„21“ (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace