foto

Eileen Essell

  • nar. 8.10.1922
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 15.2.2015 (92 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Karlík a továrna na čokoládu
Producenti
2004 Hledání Země Nezemě
2003 Baba na zabití
2002 Ali G Indahouse - Film

TV seriály

2011 Vojandy (TV seriál)
Fight the Good Fight (S02E04)
2010 Law & Order: UK (TV seriál)
Anonymous (S03E07)
2009 Mladý Van Helsing (TV seriál)
2008 Clone (TV seriál)
Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
Torchwood (TV seriál)
From Out of the Rain (S02E10)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
Miluj bližního svého (S03E03)
2006 Fear, Stress and Anger (TV seriál)
2005 Ideal (TV seriál)
Sensitive Skin (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
The Lesson (S02E03)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
2002 Strange (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace