foto

Karel Voříšek

  • nar. 12.10.1963 (56 let)
    Slaný, Československo

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Chlapci a chlapi (TV seriál) (1988)

    - V seriáli si zahral dnes už populárny český televízni moderátor Karel Voříšek, ktorý v dobe natáčania seriálu pracoval ako redaktor Československej televízie. Bol v zábere asi iba 20 sekúnd (v 6. dieli) a mal dve alebo tri krátke repliky, ale dodnes si na to všetko dobre pamätá aj napriek tomu, že jeho meno nebolo uvedené ani v titulkoch. (Raccoon.city)

Herecká filmografie

TV seriály

2018 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Namířeno na hvězdy (S02E01)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Běžné rituály (S01E13)
Nad propastí (S01E01)
2005 Ulice (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Michajlov: Konzum (hudební videoklip) - a.z.
2016 Homer Street: Jednoduchej (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 Česko hledá prezidenta (TV pořad) - mod.
2016 Galakoncert Kapky naděje (TV pořad)
2015 TýTý 2014 (TV pořad)
2014 Souboj národů (TV pořad)
TýTý 2013 (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 TýTý 2011 (TV pořad)
2011 Partička (TV pořad)
2010 TýTý 2009 (TV pořad)
2009 15 let TV Nova: Tretí vlna (TV pořad)
Anno 2008 - 15 let TV Nova (TV pořad)
TýTý 2008 (TV pořad)
Všude dobře, doma nejlíp! (TV pořad)
2008 TýTý 2007 (TV pořad)
2005 Víkend (TV pořad)
2003 Silvestrovský božský výběr (TV pořad)
Volejte Novu (TV pořad)
2001 Basta fidli (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
1997 Hlavní zprávy (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Televizní noviny (TV pořad)