foto

Gareth David-Lloyd

  • nar. 28.3.1981 (36 let)
    Newport, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Gareth David-Lloyd
    Amanda Howard Associates Ltd
    74 Clerkenwell Road
    London EC1M 5QA
    UK

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dark Signal
2015 I Am Alone
2011 Red Faction: Počátek (TV film)
2010 Sherlock Holmes: Záhada potopené lodi

TV seriály

2009 Torchwood (TV seriál)
Day Four (S03E04)
Day Three (S03E03)
Day Two (S03E02)
další epizody (4)
2008 Torchwood (TV seriál)
Exit Wounds (S02E13)
Fragments (S02E12)
Adrift (S02E11)
další epizody (13)
Pán času (TV seriál)
Konec cesty (S04E13)
Ukradená Země (S04E12)
2007 Torchwood (TV seriál)
End of Days (S01E13)
Captain Jack Harkness (S01E12)
2006 Torchwood (TV seriál)
Combat (S01E11)
Out of Time (S01E10)
Random Shoes (S01E09)
další epizody (11)
2005 Beethoven (TV seriál)
2004 Mine All Mine (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Torchwood Declassified (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace