foto

Gareth David-Lloyd

  • nar. 28.3.1981 (37 let)
    Newport, Wales, Velká Británie

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dark Signal
2015 I Am Alone
2011 Red Faction: Počátek (TV film)
2010 Sherlock Holmes: Záhada potopené lodi

TV seriály

2009 Skladiště 13 (TV seriál)
2006 Torchwood (TV seriál)
2005 Beethoven (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
2004 Mine All Mine (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (3)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace