foto

Naoko Mori

  • nar. 19.11.1971 (48 let)
    Nagoja, Aiči, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mamma Mia! Here We Go Again
2017 Život
2015 Everest
2012 Suspension of Disbelief
2011 Na hraně (TV film)
2010 Lennon Naked (TV film)
2000 Running Time
1999 Páté přes deváté
1997 Spice World
1995 Nebezpečná síť

TV seriály

2020 Zoey's Extraordinary Playlist (TV seriál)
Zoey's Extraordinary Neighbor (E04)
2019 The Terror (TV seriál)
Shatter Like a Pearl (S02E05)
The Weak Are Meat (S02E04)
Gaman (S02E03)
další epizody (5)
2015 Humans (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
Home Sweet Home (E06)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedné víno (S17E04)
2012 Rocket's Island (TV seriál)
Vexed (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2011 Private Practice (TV seriál)
If You Don't Know Me by Now (S04E11)
2008 Torchwood (TV seriál)
Exit Wounds (S02E13)
Fragments (S02E12)
Adrift (S02E11)
další epizody (13)
2007 Torchwood (TV seriál)
End of Days (S01E13)
Captain Jack Harkness (S01E12)
2006 Little Miss Jocelyn (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
Combat (S01E11)
Out of Time (S01E10)
Random Shoes (S01E09)
další epizody (11)
2005 Pán času (TV seriál)
Vetřelci v Londýně (S01E04)
2004 Smoking Room, The (TV seriál)
2003 Mile High (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Huntin', Shootin' & Fishin' (S05E04)
Panickin' (S05E03)
2002 Druhá míza (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Rage (S02E03)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Small Opening (S04E05)
Parralox (S04E01)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Psychos (TV seriál)
1996 Naprosto dokonalé (TV seriál)
The Last Shout: Part 2 (S03E08)
Konec (S03E06)
Strach (S03E05)
další epizody (5)
1995 Thief Takers (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1994 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Nemocnice (S02E01)
1992 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Vědecká prezentace (S01E04)
1989 Desmond's (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2006 Torchwood Declassified (TV seriál)
2005 Hirošima (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky