foto

Naoko Mori

  • nar. 19.11.1971 (46 let)
    Nagoja, Aiči, Honšú, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Život
2015 Everest
2012 Suspension of Disbelief
2011 Na hraně (TV film)
2010 Lennon Naked (TV film)
2000 Running Time
1999 Páté přes deváté
1997 Spice World
1995 Nebezpečná síť

TV seriály

2015 Humans (TV seriál)
Episode #1.4 (S01E04)
Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedné víno (S17E04)
2012 Rocket's Island (TV seriál)
2011 Private Practice (TV seriál)
If You Don't Know Me by Now (S04E11)
2008 Torchwood (TV seriál)
Exit Wounds (S02E13)
Fragments (S02E12)
Adrift (S02E11)
další epizody (13)
2007 Torchwood (TV seriál)
End of Days (S01E13)
Captain Jack Harkness (S01E12)
2006 Little Miss Jocelyn (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
Combat (S01E11)
Out of Time (S01E10)
Random Shoes (S01E09)
další epizody (11)
2005 Pán času (TV seriál)
Vetřelci v Londýně (S01E04)
2004 Smoking Room, The (TV seriál)
2003 Mile High (TV seriál)
2002 Druhá míza (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Psychos (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
Thief Takers (TV seriál)
1992 Naprosto dokonalé (TV seriál)
1989 Desmond's (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2006 Torchwood Declassified (TV seriál)
2005 Hirošima (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace