foto

Roland Klick

  • nar. 4.7.1939 (80 let)
    Hof, Bavorsko, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Škytavka
1983 White Star
1976 S láskou k vlasti nejdál dojdeš
1974 Supermarket
1970 Mrtvý bod
1968 S tváří dítěte
1966 Jimmy Orpheus
1965 Zwei
1964 Ludwig
1963 Weihnacht

TV seriály

1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)

Dokumentární

1979 Derby-Fieber USA (TV film)
1962 München - Tagebuch eines Studenten

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Otomo
1992 Škytavka
1983 White Star
1976 S láskou k vlasti nejdál dojdeš
1974 Supermarket
1970 Mrtvý bod
1968 S tváří dítěte
1966 Jimmy Orpheus
1965 Zwei
1964 Ludwig
1963 Weihnacht

Dokumentární

1979 Derby-Fieber USA (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

1983 White Star
1970 Mrtvý bod

Skladatelská filmografie

Filmy

1968 S tváří dítěte
1966 Jimmy Orpheus
1965 Zwei
1964 Ludwig

Střihačská filmografie

Filmy

1992 Škytavka
1982 Kein Land
1966 Jimmy Orpheus
1965 Zwei
1964 Ludwig
1963 Weihnacht

Dokumentární

1962 München - Tagebuch eines Studenten

Kameramanská filmografie

Filmy

1964 Ludwig
1963 Weihnacht

Dokumentární

1962 München - Tagebuch eines Studenten

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky