foto

Sergej Ruskin

  • nar. 22.8.1955 (64 let)
    Legnica, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Domácí skřítek
2017 Krotká
2016 Vyzov
2015 Metamorfozis
2012 V mlze
2009 Jeden a půl pokoje
Otstavnik (TV film)
Taras Bulba
2008 Alexandr: Něvská bitva
2007 Osoběnnosti nacionalnoj podljodnoj lovli, ili Otryv po polnoj
V ožidanii čuda
Šekspiru i ně snilos
2006 Gadkie lebedi
2005 Krasnoe nebo. Chyornyy sneg
Lopuchi
2003 Maďarská krása
Svéráz národní politiky
2000 Misterii
1999 Barák
1998 Chrustaljove, vůz!
Svéráz národního rybolovu
Tělo budět predano zemle, a staršij mičman budět pět
1997 Upyr
1996 Musique de l'amour: Un amour inachevé, La (TV film)
Operacija 'S Novym godom' (TV film)
Printsipyalnyy i zhalostlivyy vzglyad
Vaska Nechměviset
1995 Bullet to Beijing (TV film)
Svéráz národního lovu
1994 Confidences à un inconnu
Russkaja simfonija
1993 Moi Ivan, toi Abraham
1991 Blázni
Pustyňa
1990 Duchov děň
1989 Ono
1988 Den angela
1986 Sentimentalnoje putěšestvije na kartošku
1985 Podvig Oděssy

TV seriály

2019 Podkidyš (TV seriál)
Zamok iz peska (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Ekspropriator (TV seriál)
2016 Fantazija belych nočej (TV seriál)
Kuba (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
2015 Družina (TV seriál)
Vremja žertvy. Časť 2 (E06)
Vremja žertvy. Časť 1 (E05)
Varjagi. Časť 2 (E04)
další epizody (6)
Kateřina Veliká (TV seriál)
Kazaki (TV seriál)
Rožďonnaja zvezdoj (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Cena udači (S01E37)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Rabota nad ošibkami (S15E18)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Kuprin. Jama (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Mama Ljuba (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Strašnoje zelje (S02E27)
Litějnyj (TV seriál)
Sto tridcať millionov (S08E15)
2013 PPS (TV seriál)
Falšivka (S02E12)
2012 Chvost (TV seriál)
Grustnyj prazdnik (E19)
Kulinar (TV seriál)
Poka cvěťot paporotnik (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Po spravedlivosti (S01E14)
Lesnik (TV seriál)
Ženich (S02E06)
2011 Pjotr Pervyj. Zavěšanije (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Česť mundira (S06E03)
2010 Děsant jesť děsant (TV seriál)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Jagdkomanda: Časť 2 (S01E02)
Jagdkomanda: Časť 1 (S01E01)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Něděckije zabavy (S04E06)
2009 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Ispytanije na pročnosť (S03E03)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Krylja (S01E03)
Vsegda govori "vsegda" 4 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Obman zrenija (S09E15)
2006 Viking (TV seriál)
Zaščita Krasina (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Chromoj čert (S02E08)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Brežněv (TV seriál)
2004 Agent nacionalnoj bezopasnosti 5 (TV seriál)
Legenda o Tampuke (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Poslednij roman korolevy (S01E05)
2003 Idiot (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Ženskij roman (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 5 (S05E05)
2002 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Mjagkaja lapa smerti (S01E01)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo reportěra (S01E20)
Tretij sleva (S01E08)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)
1991 Jevrejskoje sčastě

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky