foto

Tony Lip

  • nar. 30.7.1930
    Beaver Falls, Pennsylvania, USA
  • zem. 4.1.2013 (82 let)
    Teaneck, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Stiletto
2006 All In
2005 The Signs of the Cross
1998 A Brooklyn State of Mind
Vyhnanec (TV film)
1997 Krycí jméno Donnie Brasco
1995 Gang, království slepých
1994 Dokonalá maska
1993 Kdo je kdo
1992 Nevinná krev
1991 Štěstí z 29. ulice
1990 Mafiáni
1989 Kriminál
1988 Poslední pomazání
1987 Srdce
1985 Rok Draka
1984 Papež z Greenwich Village
1980 Zuřící býk
1975 Psí odpoledne
Vyšetřovací zpráva
1974 Crazy Joe
The Super Cops
1972 Kmotr

TV seriály

2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Zkušební sen (S05E11)
Krysy (S05E02)
Dvě tváře Tonyho (S05E01)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Elois (S04E12)
Volání o pomoc (S04E11)
další epizody (6)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Šťastný syn (S03E03)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Remand (S06E10)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Point of View (S03E09)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
1977 Kmotr (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky