foto

Ruth Springford

  • nar. 1921
    Torontro, Ontario, Kanada
  • zem. 20.11.2010
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Biographies: The Enigma of Bobby Bittman (TV film)
Žhavý obraz (TV film)
1981 July Group, The (TV film)
Nevhodné informace
1980 The Changeling
1979 An American Christmas Carol (TV film)
1978 Nellie McClung (TV film)
Voice of the Fugitive
1974 Sunday in the Country
1968 5 Card Stud
1962 Jake and the Kid: Political Dynamite
1953 Frankie Howerd Show, The (TV film)

TV seriály

1988 C.O.P.S. (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
What a Mother Wouldn't Do (S01E25)
1987 Trying Times (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1978 Gift to Last, A (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)
1976 The Frankie Howerd Show (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)
Sidestreet (TV seriál)
1970 Programme X (TV seriál)
1969 Corwin (TV seriál)
McQueen (TV seriál)
1966 Wojeck (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Time of Your Life (TV seriál)
1962 Scarlett Hill (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
1959 R.C.M.P. (TV seriál)
1958 Cannonball (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
1953 Playbill (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Dokumentární

1967 NBC Experiment in Television (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky