foto

Con O'Neill

  • nar. 1966
    Weston-Super-Mare, Somerset, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mark
2012 Frank
G.B.H.
2010 Kid
2009 Margot (TV film)
2008 Telstar: The Joe Meek Story
2007 Learners (TV film)
2005 The Stepfather (TV film)
2004 Wipe Out (TV film)
2002 Trial & Retribution VI (TV film)
2001 Watchmen
1999 Last Seduction II, The
Real Women II (TV film)
1998 Cider with Rosie (TV film)
Ložnice a kuloáry
1995 3 Steps to Heaven (TV film)
1990 Amongst Barbarians
Dancin' Thru the Dark
Fialový autobus (TV film)
1989 Norbert Smith, a Life (TV film)

TV seriály

2016 Class (TV seriál)
The Coach with the Dragon Tattoo (S01E02)
Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Banana (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Cucumber (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Bible (TV seriál)
Life of Crime (TV seriál)
Uncle (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Škola vražd (S15E06)
2012 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Děsivá symetrie (S06E03)
2008 Criminal Justice (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2004 Vraždy v Londýně (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Blind Beggar: Part 2 (S01E06)
Blind Beggar: Part 1 (S01E05)
2000 Doctors (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
1997 The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
1996 Shakespeare Shorts (TV seriál)
1994 Moving Story (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1984 Muž bez domova (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 One Summer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace