foto

Robert Christie

  • nar. 20.9.1913
    Toronto, Ontario, Kanada
  • zem. 22.5.1996 (82 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Hyper Sapien: People from Another Star
1981 Poslední honička
Utilities
1980 Nic osobního
1963 Neuvěřitelné putování
1962 Alexander Galt: The Stubborn Idealist
Georges-Étienne Cartier: The Lion of Québec
1961 Charles Tupper: The Big Man
John A. Macdonald - L'intuition fantastique
John A. Macdonald: The Impossible Idea
1960 Shadow of a Pale Horse (TV film)
1959 The Bloody Brood
1957 Oedipus Rex

TV seriály

1987 Diamonds (TV seriál)
I'll Take Manhattan (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Horká noc (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1981 Fils de la liberté, Les (TV seriál)
Seeing Things (TV seriál)
1979 Check It Out (TV seriál)
Matt and Jenny (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1976 For the Record (TV seriál)
1970 Witness to Yesterday (TV seriál)
1967 Hatch's Mill (TV seriál)
1966 Wojeck (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1963 Time of Your Life (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
1959 Hudson's Bay (TV seriál)
R.C.M.P. (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1958 Cannonball (TV seriál)
1955 First Performance (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
Scope (TV seriál)
1953 Playbill (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Dokumentární

1954 Stratford Adventure, The

Host

TV pořady

1988 Magical World of Disney, The (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky