foto

Paul Kligman

  • nar. 21.1.1923
    Rumunsko
  • zem. 29.8.1985 (62 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Když se kácí les (TV film)
1982 Off Your Rocker (TV film)

TV seriály

1985 Horká noc (TV seriál)
1972 Norman Corwin Presents (TV seriál)
1966 Rocket Robin Hood (TV seriál)
1963 Time of Your Life (TV seriál)
1958 A Midsummer Theatre (TV seriál)
Cannonball (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
Scope (TV seriál)
1953 Playbill (TV seriál)
1952 Wayne and Shuster Hour, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky