foto

Joe Austin

  • nar. 1916

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Zlatá horečka na Klondiku
1976 Revenge for a Rape (TV film)
1967 Do Not Fold, Staple, Spindle, or Mutilate

TV seriály

1972 The Beachcombers (TV seriál)
1969 Strange Paradise (TV seriál)
1966 Wojeck (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)
1962 Scarlett Hill (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
Just Mary (TV seriál)
1959 Hudson's Bay (TV seriál)
R.C.M.P. (TV seriál)
1958 Cannonball (TV seriál)
Heritage (TV seriál)
The Unforeseen (TV seriál)
1955 First Performance (TV seriál)
1954 Ad and Lib (TV seriál)
Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
Scope (TV seriál)
1953 Playbill (TV seriál)
Space Command (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky