foto

John Granik

  • nar. 10.12.1930
    Pakan, Alberta, Kanada
  • zem. 29.10.2003 (72 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Kainovo pronásledování: Přísaha
1997 Peacekeepers (TV film)
1989 Divided Loyalties
1985 Keeping Track
1983 Hot Money
1981 Escape from Iran: The Canadian Caper (TV film)
1980 Overkill: Skrz peklo do skutečnosti
1978 In Praise of Older Women
Power Play
1974 Vedra trvala čtyři dny
1971 Fortune and Men's Eyes
1970 Last Act of Martin Weston, The
1968 Best Damn Fiddler from Calabogie to Kaladar, The
1966 Zálesák

TV seriály

2003 Veritas (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Evergreen (TV seriál)
Horká noc (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1975 Sidestreet (TV seriál)
1974 Salty (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1969 Strange Paradise (TV seriál)
1966 Wojeck (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1960 Police Surgeon (TV seriál)
1959 Hudson's Bay (TV seriál)
1958 Cannonball (TV seriál)
The Unforeseen (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
1953 Playbill (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Dokumentární

1967 NBC Experiment in Television (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky