foto

Sehun

  • nar. 12.4.1994 (25 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wo Ai Miao Xing Ren
2018 Dokgo riwaindeu
2013 기적

TV seriály

2020 Qin Ai De A Ji Mi De (TV seriál)
2018 Kwinka meikeo (TV seriál)
2015 Woori yeopjibe EXOga sanda (TV seriál)
2013 시트콩 로얄빌라 (TV seriál)
2012 Areumdawoon geodaeege (TV seriál)

Dokumentární

2017 EXO From Happiness
2015 2015 드림 콘서트
EXO's Second Box
에스엠타운 더 스테이지
2014 EXO's First Box

Host

TV pořady

2019 Beomineun baro neo sijeun 2 (TV pořad)
마이 리틀 텔레비전 2 (TV pořad)
스테이지 K (TV pořad)
심포유 (TV pořad)
심포유특가 매출 (TV pořad)
2018 Beomineun baro neo (TV pořad)
Bulhuui myeonggok : jeonseoreul noraehada (TV pořad)
2017 EXO Tourgram (TV pořad)
박진영의 파티피플 (TV pořad)
2016 Exomentary Live (TV pořad)
Seutasyo 360 (TV pořad)
2015 Aneun hyeongnim (TV pořad)
2014 EXO 90:2014 (TV pořad)
뜨거운 순간 엑소 (TV pořad)
룸메이트 (TV pořad)
2013 After School Club (TV pořad)
Exo's Showtime (TV pořad)
어송포유 (TV pořad)
2011 Jugan aidol (TV pořad)
2010 Annyeonghaseyo (TV pořad)
Reonning maen (TV pořad)
2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)
2007 놀라운 대회 스타킹 (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)
Syo! eumak jungsim (TV pořad)
2001 Haepitugedeo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky