foto

Frédéric Berthe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Les Invincibles
Silences d'État (TV film)
2011 Cesta do Hollywoodu
2009 RTT
2008 Je nám osmnáct
2004 Alive

TV seriály

2018 Balthazar (TV seriál)
Arrêt de mort (E02)
De chair et de sang (E01)
Les Innocents (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Munch (TV seriál)
Cold Case - Partie 2 (S02E10)
Cold Case - Partie 1 (S02E09)
Pot de terre contre pot de fer (S02E08)
další epizody (6)
Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
L'Emprise du mal - Partie 2 (S05E02)
L'Emprise du mal - Partie 1 (S05E01)
2017 Le Zèbre (TV seriál)
2016 Lebowitz contre Lebowitz (TV seriál)
L'ombre d'un doute (S01E04)
Elle est à moi (S01E03)
L'envie d'aimer (S01E02)
další epizody (4)
2015 Contact (TV seriál)
2014 Taxi Brooklyn (TV seriál)
Kaboul Kitchen (TV seriál)
La Taupe (S02E07)
L'ex-femme de ma vie (S02E06)
Tirez pas sur le barman (S02E05)
další epizody (7)
2013 No Limit (TV seriál)
Mariage à haut risque (S02E06)
Le Prototype (S02E05)
2012 Kaboul Kitchen (TV seriál)
Pas cool à Kaboul (S01E12)
Cool à Kaboul (S01E11)
Crise de foi (S01E10)
2007 Sur le fil (TV seriál)
2006 Préjudices (TV seriál)
2003 Kelif et Deutsch à la recherche d'un emploi (TV seriál)
2002 Famille Guérin, La (TV seriál)
Hep Taxi! (TV seriál)
1998 Blague à part (TV seriál)
H (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace