foto

Ryan Johnson

  • nar. Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Ryan pochází z Austrálie, kde si hned po dokončení vysokoškolských studií zahrál v mnoha seriálech. Nejvýrazněji jsme jej mohli vidět v akčním filmu Ghost Rides (spolu s Nicholasem Cagem a Evou Mendes).

Universal Channel

Herecká filmografie

Filmy

2018 Enter The Wild
Legenda o strážci hrobky
2016 Brock (TV film)
2014 Carlotta (TV film)
2010 Jucy
2008 Monkey Puzzle
The Eternity Man
2007 Ghost Rider
Všichni opouštějí Brisbane
2005 Maska Junior
2004 Thunderstruck
2003 Ned
Wannabes, The
2002 Stuffed Bunny
The Junction Boys (TV film)
2001 Jet Set
2000 City Loop
Není kde přistát (TV film)

TV seriály

2019 Doktor srdcař (TV seriál)
Ring of Fire (S04E10)
Octopus Trap Heart (S04E09)
Cursed (S04E08)
další epizody (10)
2018 Doktor srdcař (TV seriál)
No Laughing Matter (S03E10)
Suspicious Minds (S03E09)
Wet Weekends (S03E08)
další epizody (10)
2017 Doktor srdcař (TV seriál)
A Little Piece of Heaven (S02E10)
Forgive and Forget (S02E09)
Step in Time (S02E08)
další epizody (10)
2016 Doktor srdcař (TV seriál)
Mash (S01E10)
Say Sayonara (S01E09)
The Truth Is Out There (S01E08)
další epizody (10)
2015 Jste připraveni (TV seriál)
2014 Love Child (TV seriál)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Ďábel, kterého znáš (S05E06)
Norský král (S05E05)
2012 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Finale (S02E13)
Force Majeure (S02E12)
Borderline (S02E11)
další epizody (13)
2011 Laid (TV seriál)
2010 Námořní hlídka (TV seriál)
Rawhide (S04E10)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
Luv U 4 Eva (S01E06)
The Good, the Bad and the Ugly (S01E05)
Cocksure (S01E04)
Out of the Blue (TV seriál)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Plán možného útěku (S03E20)
2002 Dossa and Joe (TV seriál)
Mladí lvi (TV seriál)
White Collar Blue (TV seriál)
2001 Head Start (TV seriál)
Náš tajný život (TV seriál)
1999 Pán šelem (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)

Dokumentární

2011 Guy Who Killed Paris Hilton, The

Host

TV pořady

2006 The Chaser's War on Everything (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky