foto

David Rappaport

  • nar. 23.11.1951
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.5.1990 (38 let)
    San Fernando Valley, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Luigi's Ladies
Peter Gunn (TV film)
1986 Madness Museum, The (TV film)
1985 Nevěsta
1984 Meč statečných: Legenda o Siru Gawainovi a Zeleném rytíři
1983 An Audience with Mel Brooks (TV film)
1982 Beauty and the Beast
1981 John Diamond (TV film)
Zloději času
1979 Black Jack
Kuba
1978 Mysteries
1973 Turks fruit

TV seriály

1990 Captain Planet (TV seriál)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 Fortune Dane (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Hromada veteše (S01E16)
Robin Hood (TV seriál)
Dědictví (S03E03)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
In the Eye of the Beholder (S03E20)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
1982 Mladí v partě (TV seriál)
Potopa (S01E06)
Opruz (S01E03)
There's a Lot of It About (TV seriál)
1981 The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
1979 Jigsaw (TV seriál)
Žádné zprávy v devět (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
1978 Do You Remember? (TV seriál)
The Famous Five (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
1970 The Goodies (TV seriál)
1969 Q5 (TV seriál)

Dokumentární

1997 The Directors (TV seriál) - a.z.
1967 Omnibus (TV seriál)

Divadelní záznam

1982 The Secret Policeman's Other Ball (divadelní záznam)
1979 The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)
1974 Tiswas (TV pořad)
1973 The London Weekend Show (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky