foto

Karel Jonák

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Dvě minuty mého života (TV film)
2012 2012: Podzim šampiónů (TV film)
25krát přes Taxis (TV film)
2011 Chytnout nebe za kšandy (TV film)
2010 Gasherbrum Double - Jaroš a spol. na G (TV film)
Tým na hraně (TV film)
2009 Dotknout se nebe (TV film)
2008 Dhaulagiri a Makalu jednou ranou (TV film)
2007 České stopy k severnímu pólu (TV film)
2005 Návrat mistrů
2004 Fotbalové portské s příchutí bronzu (TV film)
2001 Mistři okamžiku (TV film)

TV pořady

2015 Skialpem to začalo (TV pořad)
2010 Přežiješ mládí? (TV pořad)
2009 Silnější než rozum (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace