foto

Bill Raymond

  • nar. 9.9.1938 (80 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Five Nights in Maine
Peter and John
The Cobblestone Corridor
2014 Foreclosure
Rob the Mob
2012 Lincoln
2008 Eavesdrop
2007 Junior Defenders
Michael Clayton
2006 Zmizení ráje
2004 A Hole in One
2003 Dogville
What Alice Found
2002 Smrt v rodině (TV film)
Tak už konečně chcípni!
Year That Trembled, The
2000 Podzim v New Yorku
Praktikantka
Zamilovaný anděl (TV film)
1999 Hurikán v ringu
In Jest
Krvavé léto v New Yorku
Neodolatelná
Odpíchnout se
1998 Saint Maybe (TV film)
Stranger in the Kingdom
Vůle přežít
1997 Láska na jednu noc
Ties to Rachel
1996 Na útěku (TV film)
1995 12 opic
Halifaxová, soudní psychiatr - Ukojení (TV film)
Královská ryba (TV film)
1994 Halifaxová, soudní psychiatr - Zrádné činy (TV film)
Nezvaný host
Vrána
1993 Where the Rivers Flow North
1992 Můj nový revolver
1991 Město naděje
Pravá totožnost
Sen lásky
1990 Rychlá změna
1989 Jak se dostat na vysokou
1988 Ich und Er
Osm mužů z kola ven
Vražda Mary Phaganové (TV film)
Výkupné (TV film)
1984 C.H.U.D.
1983 Miláčku, jsi to ty?
1981 Strong Medicine
1980 Vánoční zlo
1977 Sudden Death

TV seriály

2018 Bull (TV seriál)
Bad Medicine (S02E18)
2016 The Cobblestone Corridor (TV seriál)
2013 Your Pretty Face Is Going to Hell (TV seriál)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Přechodné období (S05E04)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2004 Windy Acres (TV seriál)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
další epizody (8)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Slepá víra (S01E21)
2000 Ed (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
High & Low (S10E22)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Znovu na světě (TV seriál)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Bad Faith (S05E20)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Wedded Bliss (S03E05)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
Zlaté časy (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1968 The Outcasts (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2015 The Dark Side

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace