foto

Alex March

  • nar. 4.2.1921
  • zem. 11.6.1989 (68 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1978 Báječný kapitán Nemo (TV film)
1976 Genius
1973 Firehouse (TV film)
1969 Big Bounce, The
1968 Papírový lev
1966 The Dangerous Days of Kiowa Jones (TV film)
1962 The Paradine Case (TV film)

TV seriály

1983 Mississippi, The (TV seriál)
1982 Cassie & Co. (TV seriál)
1980 Freebie and the Bean (TV seriál)
Hagen (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
House Calls (TV seriál)
Paris (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
Turnabout (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 Rosetti and Ryan (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
Cop and the Kid, The (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
Madigan (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
Shane (TV seriál)
Summer Fun (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 Mr. Broadway (TV seriál)
Reportér (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
East Side/West Side (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
Going My Way (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1959 Sunday Showcase (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace