foto

Hyeong-ja Kim

  • nar. 18.9.1950 (70 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Goosejoo 2
2007 Bokmyeon dalho
Mannameui kwangjang
Mapado 2
2005 Mapado
2003 O! beuradeoseu
1987 Sibaji
1982 Ggobangdongne saramdeul
1981 Parrot Sang with Her Own Body

TV seriály

2013 Adeulnyeosukdeul (TV seriál)
2011 Misseu ajumma (TV seriál)
2008 Nae saengae majimak seukaendeul (TV seriál)
2007 Ahyeondong manim (TV seriál)
2006 101 beonjjae peuroposeu (TV seriál)
Balchikhan yeojadeul (TV seriál)
Sunoki (TV seriál)
2005 고향역 (TV seriál)
2004 Majimak chumeun nawa hamkke (TV seriál)
2003 Gwiyeowoon yeoin (TV seriál)
Hoejeonmokma (TV seriál)
Naneun ihonhaji anneunda (TV seriál)
2002 Insaenghwabo (TV seriál)
Keudaereul ahlgobuteo (TV seriál)
Ling ling (TV seriál)
2001 Uri jib (TV seriál)
매화연가 (TV seriál)
순자 (TV seriál)
2000 Jinshil (TV seriál)
Singwigongja (TV seriál)
1999 Jangmiwa kongnamul (TV seriál)
Kuk hee (TV seriál)
1998 Romaenseu (TV seriál)
Sae sang ggeut gga ji (TV seriál)
Sujupeunyeonin (TV seriál)
1997 Uiga hyeongje (TV seriál)
Weding deureseu (TV seriál)
Yeongwoong shinhwa (TV seriál)
Yongmangui bada (TV seriál)
1996 1.5 (TV seriál)
조광조 (TV seriál)
1995 Yeo (TV seriál)
1993 Eommaui bada (TV seriál)
1992 Naeileun sarang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky